fbpx

Klantenzone      Bel ons : +32 3 225 09 11

Paarden

Paardenhouders zullen het met ons eens zijn, uw paarden verdienen de beste zorg. Om hen dat in elke omstandigheid te kunnen geven, zonder er zelf een financiële kater aan over te houden, is het best om ook het verzekeringsaspect up to date te houden. Want aan deze prachtige hobby of sport zijn toch wel enkele risico's verbonden.

In uw familiale verzekering zit vaak (met of zonder bij-premie) een beperkte waarborg die uw aansprakelijkheid dekt ten aanzien van derden. U kan voor het specifiek geval van paardrijden ook een extra polis afsluiten die vaak ruimer is en waar vaak geen vrijstellingen dienen betaald te worden. Verder moeten allerhande risico's van het paard zelf in acht worden genomen. Zo kan het paard ziek worden of komen te overlijden (natuurlijk of als gevolg van een ongeval), maar het paard kan ook gestolen worden, of het paard kan onbruikbaar worden. Voor lichamelijke letsels die u oploopt tijdens het paardrijden of verzorging van de paarden sluit u best een ongevallenverzekering af.

 

De polis die u kan afsluiten zal u dekking bieden in geval van:

  • Sterfte van het paard
  • Diefstal van het paard
  • Medische kosten (door ziekte of ongeval)
  • Verlies van vruchtgebruik of onbruikbaarheid van het paard door invaliditeit of onbruikbaarheid
  • Schade aan derden

 

wedo4you

Wat doen wij voor u?
Wij zoeken de gepaste polis voor u in functie van het aantal paarden dat u bezit en we bepalen samen met u welke dekking wij dienen te onderschrijven, zodat u zorgeloos kan genieten van deze prachtige dieren en de hobby of sport die u ermee beoefent.

 

Afdrukken

Voor u gelezen

Geen feed gevonden

Contactgegevens

NV MORTELMANS & C°
Route des Marnières 83/6
1380 LASNE
FSMA nr 010039 A
Tel +32 3 225 09 11
verzekeringen@mortelmans.be