Klantenzone      Bel ons : 03/225.09.11

 • Assurances pour Particuliers

  En tant que « particulier » nous pouvons vous proposer une large gamme d'Assurances pour vous mettre à l'abri de tout tracas et soucis.

  En savoir plus

 • Assurances pour
  voitures Ancêtres

  Quelque soit votre véhicule de collection,
  nous avons une solution sur mesure pour vous.

  En savoir plus

 • Assurances
  Omnium Ferrari

  Une des offres les plus concurrentielles du marché !!

  En savoir plus

 • Assurances pour
  Entreprises et Indépendants

  Des solutions adaptées à chaque types d'entreprises et à chaque indépendant.

  En savoir plus

Omnium Ferrari

Omnium Ferrari

Ferrari is synoniem van uitmuntendheid. Onze waarborgen zijn dat ook.

Meer info

Particulieren

Particulieren

Als "particulier" kunnen wij u een breed scala aan verzekeringen aanbieden om u te beschermen tegen alle zorgen en zorgen.

Meer info

Old Timers

Old Timers

Welke old-timer u ook bezit, wij hebben voor u een oplossing op maat.

Meer info

Bedrijven en Zelfstandigen

Bedrijven en Zelfstandigen

Oplossingen aangepast aan elk type bedrijf en elke zelfstandige.

Meer info

  Voor al uw verzekeringen bent u hier aan het juiste adres.

  Op deze website vindt u, als klant of als toekomstige klant van ons kantoor, een schat aan nuttige informatie.
  Naast interessante weetjes over ons kantoor vindt u hier immers ook up-to-date informatie over de meest gangbare verzekeringen.
  En dit zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en KMO's.

  Een overzichtelijk aanbod
  Inzake verzekeringen is onze website opgesplitst in drie grote onderdelen: verzekeringen voor particulieren, verzekeringen voor zelfstandigen en KMO's en een derde gedeelte dat gewijd is aan levensverzekeringen, onder andere bekeken vanuit de context van het sparen en beleggen.

  Onder het menublok 'Altijd Nuttig' in de linkerkolom, vindt u enkele snellinks waarmee u makkelijk met ons in contact kan komen.

  Nuttige informatie, steeds up to date
  Dankzij een intelligent informatica-systeem, houden wij de inhoud op deze website perfect up-to-date. Reclamebanners, productinfo en links naar nuttige documenten en algemene voorwaarden zijn steeds de laatst gangbare. Bij ons wordt u dus niet met verouderde informatie geconfronteerd !

  U staat bij ons centraal, zoals u in onze slogan leest: "Specialist in ùw verzekeringen, behartiging van ùw belangen !"

  Afdrukken

  Actualiteit

  Wie is er aansprakelijk bij een ongeval met een zelfrijdende auto? 06/02/2019 - In de rand van het autosalon spreekt men ongetwijfeld veel over de auto van de toekomst, de zelfrijdende of de autonome auto. Wie zal verantwoordelijk zijn bij een ongeval? Uit een onderzoek bij VIAS, het vroegere Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid, blijkt dat 9 op de 10 verkeersongevallen te wijten zijn aan menselijke fout. Bij VIAS zien ze alvast een positieve kant aan de zelfrijdende auto, omdat in theorie het  aantal ongevallen zal dalen. VIAS spreekt over 85% minder ongevallen als... Lees het vervolg ...
  Camionetten in de kijker op het autosalon. 28/01/2019 - Van 19 tot en met 27 januari vindt het autosalon in Brussel plaats. Daar stellen de grootste automerken hun gamma voor aan het grote publiek. Zeker en vast ook hun aanbod bestelwagens, camionetten in de volksmond genoemd. Nog nooit werden er zo veel ‘camionetten’ in het verkeer gebracht als vandaag. Men spreekt echt van een ‘camionettisering’. Lees het vervolg ...
  Cybercriminelen liggen op de loer… verander regelmatig je paswoord 17/01/2019 - Zeven op de tien Belgen gebruikt hetzelfde paswoord voor alle websites. 3 op de 10 Belgen verandert nooit zijn paswoord. De Belgen zijn een gemakkelijke prooi voor cybercriminelen. Lees het vervolg ...

  Voor u gelezen

  Geen feed gevonden

  Contactgegevens

  NV MORTELMANS & C°
  Route des Marnières 83/6
  1380 LASNE
  FSMA nr 010039 A
  Tel 03/225.09.11
  verzekeringen@mortelmans.be